Het waren hectische dagen: berichtgevingen in de pers maken bedrijven nerveus. Lockergoga en andere recente Ransomware heeft mensen weer wakker geschud. Het kan dus nog steeds? Ransomware, complete administraties en boekhoudingen onbereikbaar. Niet alleen security maar ook beschikbaarheid en integriteit van informatie. Hoe triest ook: Cybersecurity zal wel geruime tijd een hot topic blijven.
Hoe te handelen, hoe te beschermen. “Kun je je wel beschermen dan? “
‘JA’ roepen onze technische mensen onmiddelijk.

Al meer dan 20 jaar draaf ik rond in Cybersecurity van Firewalls “in Stealth mode” tot geavanceerde detectie en response mogelijkheden, ik heb het allemaal zie opkomen.
Pas op voor hackers, maar hoe? Buzzwords en verkopers die elkaar nabrabbelen. Onze sector is er maar druk mee. Terwijl het begint met weten en meten. Geen hocus-pocus.
Cybersecurity heeft soms mythische vormen aangenomen, onterecht.
Ja, kennis is vereist, maar ik heb ook liever een goede mecanicien die het vliegtuig repareert. Kwaliteit heeft een prijs!

cybersecuirty becicomes cruzial!

Regards Bert Heitink

2 jaar na de eerste live gang van de Alertbox (1.0) zijn we stilletjes 2019 binnengedrongen. Stilletjes omdat one oplossing zichb bewezen heeft. Nieuwe Ransomware, malware, of iets degelijks onze klanten hebben er gene omkijken naar! Zo ook met ransomware als LockerGoga.
Gaat er dan nooit iets mis? Tuurlijk! Cybersecurity is een keten. Met bloedfanatieke mensen, Obsessief betrokken: als een klant een een probleem heeft vinden wij dat rot! Omdat wij als geen ander snappen wat dat betekend!

2019 is een mooi jaar: we hebben nieuwe contracten, betere bescherming, meer services, groei in Personeel. Wat u daar van merkt? Nieuwe collega’s, weinig wachttijden bij de telefoon, snellere response per email.

Wij zijn klaar voor de nieuwe uitdagingen! En wij staan voor u klaar! Niet alleen commercieel, maar ook technisch. Wij weten dat we goed zijn,heel goed. Hoe Goed? Mail voor een afspraak en ervaar hetzelf!!!!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *