Cybersecurity is een hot topic, maar kost geld. Véél geld voor datasecurity. Door tools, processen, getrainde specialisten en het bijhouden van kennis. Maar voor veel kleinere bedrijven is dit simpelweg niet op te brengen zagen wij al geruime tijd. Alertteam wil daarom met de Alertbox die bescherming te beschikking stellen welke al door grote bedrijven gebruikt word! De Alertbox is gevuld met ultraslimme detectie software waar machine learning is ingebakken om zoveel mogelijk geautomatiseerd af te vangen! Maar er is ook een team van specialisten 24×7 bereikbaar die onbekende dreigingen beoordeelt en beveiligingsvoorstellen doet!

De onderliggende techniek is door de jaren heen gemaakt voor grote internationale opererende bedrijven. Door deze technieken te hergebruiken en vereenvoudigt aan te bieden komt is dit nu voor alle bedrijven betaalbaar!

Zo kan een een netwerk van 15 medewerkers en 5 servers al beschermd worden met een Alertbox prijs van € 999,— (excl btw) per maand. Het eerste jaar krijgt je daar ook nog een Endpointprotectie bij cadeau. 

Een endpoint protectie is een agent op een machine (meestal je server) die al het verkeer analyseert en rapporteert aan de AlertBox. Indien er verdachte software (bijvoorbeeld via een USB stick) dreigt binnen te dringen komt er onmiddelijk een Alert!  op deze wijze kunnen ook dreigingen van binnenuit onderschept en gestopt worden.

Wie kent niet de verhalen van systemen die na het weekend voledig encrypted zijn door ransomware en waar losgeld via Bitcoins voor moet worden betaald om ze terug te krijgen?