Een klein jaar geleden werd een bevriende relatie gehackt en waren we 3 dagen bezig om systemen te herstellen van deze ransomware aanval. Na afloop bij het napraten verzuchtte hij dat liever geld spendeerde aan meer cybersecurity dan voor een brandverzekering, Statistisch klopt het: de kans dat je gehackt is 19x groter dan dat je brand krijgt. 

Geïnspireerd doken we he LAB in. Voor grote bedrijven hadden we al menig Security Operation Centre ingericht, maar we wisten ook veel te goed wat het kostte.   

Op 1 September draaiden we de eerste POC, maar het was niet gebruiksvriendelijk genoeg. We wilden een oplossing/service  bieden die weinig inzet vereiste van een klant. 

In Oktober draaiden we de tweede test. En de ruwe versie was al veel beter!

Intussen testen we nog steeds door, om zeker te weten dat een soepele installatie geboden kan worden, maar ook om te zien of we ook veeleisende klanten additionele diensten kunnen bieden. Wat onmiddelijk waren er vragen over Premium service, shopping van services zoals penetratietesten, en Endpoint protectie.

1-1-2019 gaan we start en we zijn zelf erg enthousiast, dus willen we graag zoveel mogelijk bedrijven en organisaties laten kennismaken!
Met een strakke kennismakingsoptie.

meer weten: neem contact met ons op

Categories: Panel

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *