24x7 controle op beveiling!
al 1,5 jaar had onze IT afdeling het over een SIEM oplossing om onze cybersecurity te verbeteren. Maar die kosten zijn simpelweg te hoog voor ons. De oplossing van Alertteam paste beter in ons budget en gaf meer zekerheid.
Erik D
Directeur Bouwonderneming

Cybersecurity zonder omkijken? 

Bijna onmogelijk lijkt het wel. Onze ervaring van de laatste 20 jaar hebben wij gebundeld in een nieuwe service die 24×7 detectie bied! De AlertBox©. 
Detectie van virussen, hack aanvallen, waarschuwingen als er bedreigingen zijn. Maar ook alles op een overzichtelijk scherm voor hen die met compliancy en wet- en regelgeving worstelen. Wij zijn als Alertteam trots dat we klanten mogen ontzorgen met dee nieuwe security service. 

Is het helemaal nieuw?  Eigenlijk niet 🙂
De AlertBox© is gevuld met bestaande producten en diensten die al jaren hun waarde bewezen hebben bij Multinationals over de hele wereld!
We mogen dit dan ook alleen aanbieden aan bedrijven in Europa, met de garantie dat klantdata niet buiten Europa gebruikt word. Maar… dat beloven we graag! 

Hoe kan u klant worden?

Veel gestelde vragen zijn: Ik heb het eigenlijk te druk voor deze extra taak. Kan ik jullie alles laten doen? De AutoPilot functie maakt dat we circa 85% van de dreigingen zonder uw hulp kunnen afwenden. Maar er blijven altijd situaties die ingrijpen vereisen van u of uw IT partner. Wij maken daar ook afspraken over wie er gebeld en geïnformeerd moet worden. Bij een cyber aanval zal dan ook uw IT dienstverlener of hosting partner gebeld worden, en word u op de hoogte gebracht via email wat en waarom we dit gedaan hebben. 

Hoevaak komen jullie langs?
Weinig! 🙂 U heeft het druk en wij ook. De installatie neemt circa een dag in beslag, daarna kan alles remote. Omdat veel ondernemers bomvolle agenda’s  proberen zo efficient mogelijk te communiceren.  Dat kan ook via Skype, Facetime of telefonisch. Ook savonds bieden wij de gelegenheid om de voortgang en maandrapportages door te nemen. Onze services is 24/7, dus zijn we ook flexibel voor overleg buiten ‘kantoortijden’!
En dat is ook beter voor het milieu, minder files en dergelijke. 

meer weten? bel of mail ons!